13 Ağustos 2013 Salı

Leylekler...

 

   2012 yılı benim leyleği havada görüp peşi sıra  4 mevsim uçarak oradan oraya konduğum bir yıl oldu. Öyle ki kış aylarında ayında Almanya  ile başlayan kanat çırpışlarım  baharda  İsviçre ile devam edip, yaz aylarında Samos ,  ve nihayet sonbaharda  2 sefer  İtalya ile son buldu. Gerçi  son  İtalya seyahatim çocukla gezmenin vermiş olduğu risk sebebi  ile   Roma hava alanı-otel arasında geçip normalinden erken  bitse de , Roma ya bu kez kocam ile ayak basabilmiş olmamın verdiği mutlulukla  termini önünde çekildiğimiz foto yanıma kar kaldı.

      Sadece  leylekler mi var bu  dünyada biraz da başka hayvanları kendine örnek al diyenleri  dinleyerek  2013 yılını elde olmayan teknik sebepler ile kaplumbağa misali evim sırtımda kendi halimde geçireceğimi buradan bildirerek , bu sene gezi yazısı yazamayacağımı belirtmek isterim.

      Leylek deyince akla  gezmenin dışında da bir şey geliyor değil mi ? Bu sene leylekler gezme dışında başka bir şeyi müjdelediler bana.... Evet tahmin ettiğiniz üzere  yeni bir bebek geliyor hayatımıza. Çok değil bir kaç gün sonra ekibi dörtlüyoruz. Şu an dört kişi nasıl gezip tozarız , nasıl altından kalkarız hiç bir fikrim yok ama eminim bir fikir sahibi olacağım günler de gelecektir. Gerçi iki çocuk olayını önceden tecrübe edenlerin söylediği bir atasözüne göre '    Bir cocuk hiç çocuk ' demekmiş ama yine de yaşamadan bie şey demek pek doğru olmaz diyorum.... 













Hiç yorum yok: