24 Ağustos 2010 Salı

Gittin Hadi Mutlu Ol !!!!!

06/01/2007

Sorarım size ey gitmeyi aklının bir köşesine düşürmüş olan insanlar. Ömrü hayatınızda gidip de mutlu olan birine rastladınız mı acaba? Kozasını terkeden tırtıl rengarenk kanatlı bir kelebek oluduğu için kaç gün mutlu uçmuştur sizce?


Mutluluk gitme fikrindedir,eyleminde değil. Gideceğin yerin hayalini kurmak seni mutlu eder. Uçsuz bucaksız denizi hayal edersin içine huzur dolar, oysa tekneye binip denize açıldığın an sarsıntıdan miden bulanır. Ormanı hayal edersin yeşilin her tonu seni ferahlatır, yalınayak yürüyüp toprağı hissetmek istersin , ayağını böcek ısırır acıdan ne yeşili görürsün ne ferahlığı duyarsın.


Hadi bütün bunları geçtim de dünyayı keşfeden adam ardına bakmadan hep ileriye gitti ve sonunda yine başladığı noktaya döndü. Dünya yuvarlaktır ya, dönmesi kaçınılmazdı. Tilkinin bile dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıydı.


Gelin vazgeçin gitmekten. Olduğu gibi mutlu olmaya bakın. Sadece kafanızın bir köşesinde kalsın gitme fikri. Çünkü sizi hayata bağlayan o hep gideceğini bilmek ama gidememek.




Hiç yorum yok: