24 Ağustos 2010 Salı

Çikolata Hayali

08/Mart/2006

Bugün çikolatayı hayal ettim.


Aslında çok tatlı düşkünü biri değilim ama bazı şeylerin yasak olması onları daha da cezbedici hale getiriyor. Üç gündür uyguladığım dengeli beslenme programımda maalesef çikolata ve tatlı yok. Dikkatinizi çekeyim uyguladığım diyet progamı demedim. Oldum olası sevmem diyet olayını. Beni çok eskiden tanıyanlar bir gün gelip de dengeli beslenme programı adı altında diyet yapacağımı asla akıllarının ucundan geçirmezlerdi. Gerçi ben de geçirmezdim ama gelin görün ki ben de bu talihsiz yolun yolcusu oldum.


Bugün üçüncü günüm. Şimdilik programa harfiyen uyuyorum , çünkü kararlıyım daha fazla kilo almamalıyım, ama beni bu yoldan saptıracak dış mihraklar karşısında ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Şu an tek dileğim pazartesi gününün gelmesi ve kahvaltıda peynir yiyebilme iznimin çıkması ve umarım o güne kadar içimden bir civciv çıkmaz zira 7 gün boyunca her sabah haşlanmış yumurta yemek zorundayım.


Ahhhh Çikolata ahhhhh.........


1 yorum:

Kusolmakk dedi ki...

gecenin bi vakti uyku tutmamış, aRkadaşlarımın sanal dünyaya vakfettikleri, düşünsel emeklerini ve ruhani azaplarını takip etmek için geziniyordum ki, çikolata kelimesini okuyup kendimden geçtim!
(bundan sonra yazacaklarım, kendimden geçtikten sonra yazıldığı için sorumluluk yazana değil, okuyana aittir.)

çİkOlatalı kUp:
100 gr bitter çikolata
50 gr sütlü çikolata
1 paket krem şanti
2-3 ad çilek
fındık -fıstık asıcık

çikolataları benmari usulü erittikten sonra süslü bir bardağın- kup'un yarısına kadar doldur,tepeleme krem şanti, üzerine şekil verilmiş-verilmemiş de olur çilekleri ve parmaklarının ucuyla fındık,fıstığı sepele

yEme sakın, çok güsel sepeledin işte ve sen iradelisin unUtma, affet beni...